Vilka kanaler kan du få på en Android IPTV-Box: en översikt

Om du funderar eller undrar vad en utmärkt julklapp att ge dina nära och kära, bör du överväga att få dem en Android IPTV-box. Det har ersatt vissa personers kabel abonnemang och den person du får det för kanske evigt tacksam eftersom det kommer att tillåta honom eller henne att leva ström sport och nyhetssändningar. Dessutom, om han eller hon missade några favorit Primetime episoder, med Android Box, han eller hon kan alltid strömma episoder när som helst.

Så nu kan du faktiskt undrar, vilka kanaler kan du få på en Android-box. Tja, om du inte hade en tidigare, kan du faktiskt överväger en nu, särskilt efter att ha läst den här artikeln och inser potentialen för gränslös TV som en Android-Box kan ge dig. Ett plus är att du inte behöver en smart-TV för att det ska fungera. I själva verket gör det faktiskt din TV “smart”.
Vad kan du titta på på en Android IPTV-box?

I grund och botten kan du titta på något på en Android TV-box. Du kan titta på videor från on-demand-tjänster som Netflix, Hulu, VEVO, Prime Instant video och YouTube. Sådan är möjlig när dessa program har laddats ner på din enhet. Men om du inte har dessa program på enheten kan du strömma direktsänt innehåll eller gammalt innehåll.

Förutom TV-program och videor kan du även välja att titta på filmer. Android IPTV-boxen ger dig tillgång till gamla filmer och filmer som finns på kassan. Filmerna kommer att finnas tillgängliga i olika kvaliteter.
Vad är kanaler kan du komma åt?

Det är svårt att explicit ange vilka kanaler du kan få på en Android-Box eftersom de varierar beroende på de inställningar och program som du har installerat. Vissa människor kan faktiskt se live stationer från Storbritannien, USA, Kanada, och även Spanien. IPTV-boxen har olika applikationer, och en del ger dig nästan obegränsad tillgång till livestreamingprogrammering på alla kanaler och i alla länder.
Kodi

Om du har hört talas om Kodi förut, är det en av de program som används på TV-boxen. Kodi ger dig inte IPTV (Internet Protocol Television), men det gör att du kan leva ström på luft (OTA) programmering. Vanligtvis, du skulle behöva installera några plugins till Kodi ansökan att få tillgång till OTA Programmering. Det är inte för svårt, och YouTube har flera videor för att visa dig hur man gör det.

Om du har problem med att göra det själv, bör du överväga att ta IPTV-box till en professionell så att hon eller han kan programmera ansökningarna för dig.

Den vägen till installera en tillägga-på är till klick på tillägga-på och blick för PRV klienten. När du hittar detta finns det en lista att välja mellan. Du kan prova en eller två, för att se vilka som fungerar bäst för dig. När detta är installerat, du får en faktisk TV-meny och en guide så att du kan se vad som visas. Kanalerna är nästan alltid listade i alfabetisk ordning.
Amerikansk programmering

Med IPTV-boxen finns det många amerikanska kanaler. Listan är för uttömmande, men du får en mängd olika kanaler som HBO, CNN, Fox och även Hallmark filmer. Skönheten i detta är att även om du missade en OTA-show, kan du söka programmering av nätverket och titta på avsnittet som du missade.

Men om din Internet uppkoppling inte är tillräckligt stark, kan du ha vissa problem med OTA visar. Vissa amerikanska kanaler har program som du kan ladda ner till din Android-box. Du kommer att behöva betala en prenumeration för att använda tjänsten.
Brittisk programmering

Om du är ett beundrare av BBC, kommer du att njuta av den brittiska programmering lineup. Android IPTV Box har också en mängd olika Sky-kanaler. Om du är ett beundrare av Premier League har vissa användare av boxen kunnat streama Manchester United TV (MUTV), Chelsea TV, Liverpool FC TV (LFCTV) och Arsenal TV. Detta är verkligen intressant eftersom du har möjlighet att titta på Live matcher och intervjuer utan att behöva söka efter en ström.
Spanska programmering

Om du är ett beundrare av Lionel Messi eller ens Cristiano Ronaldo (CR7), kan du fånga dem på Barcelona TV (Barca TV) eller ens Real Madrid TV. Tyvärr, för engelska talare, dessa stationer är på spanska eller katalanska bara. Det finns andra stationer också, så om du är intresserad av att bli flytande i spanska, bör du överväga att titta på några telenovelas att hjälpa dig att uppnå några grundläggande flyt.
Efter kategori

Android-boxen sorterar kanalerna du vill titta på efter kategori. Du kan till exempel hitta sport-, film-, nyhets-och underhållnings kanalerna grupperade tillsammans. Bortsett från de kanaler som grupperas enligt kategorin, kanske du upptäcker att vissa strömmar grupperas på samma sätt också. Grupperingsmetoden är verkligen hjälpsam, särskilt när du kan ha TV-guiden upp för att se vad som visas vid en viss tidpunkt.