S.e.x Tech och “Sexrobots”

Den mest hållbara lösningen just nu är att utveckla erotisk teknik för astronauter och bosättare på andra planeter. Den enklaste metoden är att använda s.e.x leksaker, som delvis kan ta itu med människors drifter för sexuell njutning. De kan dock inte möta våra andra behov av s.e.x. Detta är vad forskarna hoppas sexrobotar kan hjälpa till med.

Ordet erobots hänvisar till alla konstgjorda erotiska agenter och den teknik som behövs för att göra dem. Några av exemplen för dessa erotiska robotar är förstärkta partners, erotiska chatbots och sexrobotar. Vi har nu ett fält som heter Erobotics som undersöker förhållandet mellan människor och robotar.

Sexrobots är konstgjorda medel skräddarsydda för att tillgodose en användares specifika behov. Åsikter om denna typ av teknik är blandade, vissa säger att det kommer att uppmuntra en ohälsosam norm, andra tycker att vi bör fokusera mer på de fördelar det kan medföra.

Sexrobots är vår bästa insats nu för att hantera den hårda miljön i rymden och hålla astronauter och bosättare förnuftiga medan de gör sitt jobb.

Sexrobots kan erbjuda sällskap samt nöje till bosättare och astronauter. De kan också vara svaret på oro och ensamhet.

Dessa erotiska sexrobotar kan byggas med sensorer för att ytterligare övervaka astronauternas psykologiska och fysiologiska hälsa.