Här hittar du Sveriges billigaste IQOS alternativ.

Letar du efter ett alternativ till IQOS? Då behöver du inte leta längre, jag har nämligen hittat en hemsida som visar vart i du kan köpa billiga iqos alternativ på nätet. Personligen skulle jag kanske inte köpt dem då de smakar ful i enligt mig, är är typ samma sak som att fortsätta att röka cigaretter.

Enligt Philip Morris som har skapat IQOS som är ett heat not burn system, som liknar e cigaretter ska dem vara mycket bättre för din hälsa. Detta skall ju naturligtvis tas med en stor nypa salt, då detta är samma företag som i mitten av bitti talet påstod att cigaretter inte var farliga.

Vad är IQOS?

Man kan enklast beskriva IQOS som ett alternativ till vanliga cigaretter om man vill sluta röka, men korkat nog ska man ändå köpa cigg som man sedan röker. Det Philip Morris menar skulle vara bättre är att man inte bränner tobaken, utan bara hettar upp den till 350 grader.

Enligt dem betyder det att den vare sig ska utsöndra massa farliga ämnen som vanliga cigaretter gör, och dels också att dem inte luktar något (vilket den vist gör).