Här hittar du en bra guide om sexdockor

I sig är även detta en guide om sexdockor, men jag skulle vilja tipsa er om en bra hemsida jag hittade som handlar om just sexdockor. Hemsidan heter Sexdockan.com och här massa bra information om sexdockor.

Detta med att köpa en sexdocka är lite snårigt, och att hitta bra och tillförlitlig info är inte det lättaste tyvärr. Men på Ferron kunde jag hitta massa bra tips på hur man ska handla sexdockor från kina, och det gjorde jag också.

Men jag vill också höja ett varningen finger då det kan misstolkas, och kineserna säljer sexdockor som liknar barn tyvärr. Det är helt förjävligt, och det borde förbjudas tycker jag. Att det är ett hjälpmedel för den som har svårt att få till det är jätte bra, men det skall naturligtvis inte missbrukas till kriminella saker.

Tyvärr finns det en del perversa personer i detta land som letar efter sexdockor som liknar barn, och det måste vi få stop på.