Fiber! Hi lanserar bredbandstjänster, IPTV och VOIP-telefoni i Maringá

Oi meddelar att från och med idag (11) finns dess tjänster i Maringá, Paraná.

Företaget tog sin fiberoptiska täckning till kommunen, och tack vare detta är redan agerar inte bara med sin tjänst Oi Fiber internet – som tar fibern till konsumentens hem – men också med TV och telefoni paket. Detta beror på att Oi TV har ett IPTV-läge och telefonen kan också implementeras via VOIP-teknik. Båda arbetar över internet.

Trots lanseringen av tjänster i Maringá hade Oi redan investerat kraftigt i Paraná, och under de senaste åren har dess täckning till kommuner som Almirante Tamandaré, Cascavel, Colombo, Curitiba, Pinhais, Ponta Grossa och São José dos Pinhais. Inom Maringá, inledningsvis, täcker takvåningen stadsdelarna Jardim Cerro Azul, Jardim Novo Horizonte, Jardim Social, Vila Cleopatra, Vila Marumby, Zona 1 och Zona 2.

Under 2019 meddelar företaget också att det investerat 299 miljoner R$ i expansionen av statens täckning, vilket visar att det är ett strategiskt läge för sin verksamhet, som snart kan förvärvas av Vivo och TIM, som gjorde officiellt intresse av att förvärva tillgångarna i den tidigare Telemar.